Velde Asfalt AS utvider med flere asfaltfreser

Velde Asfalt AS utvider med flere asfaltfreser ved at Nedrebø Maskin selger sine freser til oss.  Med dette har vi nå 7 asfaltfreser i ulike størrelser og kan dermed betjene våre kunder enda bedre. Eiulf Nedrebø vil fortsatt være med hos Velde og bidra med sin gode erfaring og betjene kundene som før. Han har samme telefonnummer 415 00 217 og vil sørge for fortsatt god service.

Resirkulert betong kan suge mer CO2 ut av luften

I siste innlegg under paraplytittelen «Grønt er sirkulært» under Byggedagene torsdag kunne SINTEF-forsker Christian Engelsen og produkt- og laboratorieleder Hernan Mujica i Velde Miljø fortelle om resirkulering og karbonatisering i foredraget «Betongens evolusjon mot fornybart – Fra gjenbruk i fyllmasser til karbonknaskende forstøtningsmurer og jordforbedring».

Les artikkel fra bygg.no her:

→ Resirkulert betong kan suge mer CO2 ut av luften

Ny reguleringsplan frem til 2050

Trykk for større bilde.

Sandnes kommune har den 13. mars 2017 vedtatt ny reguleringsplan for området til Velde Industri. Dette er en viktig milepæl for konsernet og legger grunnlaget for videre utvikling av dagens drift samt mulighet for nye tjenester fra konsernet.

Planen omfatter eksisterende massedeponi og masseuttak, samt utvidelse mot nord, i samsvar med kommuneplan for Sandnes 2015-2030. Driftstiden er utvidet til 2050 og tilrettelegger for deponi i fjellhaller.

Velde Industri ser nå fram til å utvikle området og konsernet i tråd med vedtaket fra Sandnes kommune. Det gir mulighet til å videreutvikle Velde som et miljøvennlig konsern. Vedtaket er viktig for området her, men også et viktig bidrag for miljøvennlige tjenester til hele Nord-Jæren.

Velde Asfalt søker freseoperatør

Vi søker operatør til storfres som også utfører daglig vedlikehold av maskin og utstyr. Det er ønskelig med CE-sertifikat.

Velde Asfalt AS har en moderne maskinpark. Vi utfører alle typer asfaltoppdrag for private, entreprenører og stat/kommuner i hele Rogaland. Oppdragsmengden er økende og vi trenger flere hender og hoder for å bygge opp solide asfaltlag. Vi leter etter folk som har fokus på godt miljø og vil levere den beste kvaliteten. Kandidater vil bli vurdert for fast ansettelse.

 
Velde fokuserer på å skape et bedre miljø gjennom gjenvinning og miljøvennlige prosesser. Les mer

Velde fokuserer på å skape et bedre miljø gjennom gjenvinning og miljøvennlige prosesser. Les mer


Kvalifikasjoner:

  •  Fagbrev eller erfaring som mekaniker
  •  Beherske norsk
  •  Gode samarbeidsevner
  •  Kvalitetsbevisst

Søknadsfrist: 20/2-2017
Send søknad →
Om Velde →
Kart →
 

 

Send søknad og spørsmål til Nils Endre Eikeland
nils@veldeas.no
Tlf.: 467 77 559

 
 

Velde Industri AS kjøper Røyksund Asfalt AS og Asfalttransport AS

Velde Industri har den 26.01.2017 inngått avtale med Røyksund Holding AS om kjøp av Røyksund Asfalt AS og Asfalttransport AS. Dette er del av planen for å etablere Velde Industri på Haugalandet, i første omgang med asfaltlegging.

Røyksund Asfalt AS og Asfalttransport er veletablerte selskap på Haugalandet. Røyksund Asfalt AS ble etablert i 1983 og er i dag den største private asfaltleggeren på Haugalandet, og har et godt fotfeste og renomme som en viktig leverandør og asfaltlegger.

Velde Industri AS er et konsern eid av Velde familien. Konsernet driver virksomhet blant annet innen pukk, deponi, gjenvinning, betong, asfaltproduksjon og asfaltlegging. Vi ser på muligheter for videre ekspansjon, og Haugalandet er en attraktiv region for konsernet.

Tidligere daglig leder og eier Rolf Terje Hansen er glad for å ha solgt Røyksund Asfalt AS og Asfaltransport til Velde Industri. ”Når vi hadde tatt beslutning om å selge var vi veldig fornøyd med å få Velde Industri AS som ny eier. Dette sikrer videre drift og satsing fremover for de 2 selskapene” sier Rolf Terje Hansen. For meg var det avgjørende å trygge arbeidsplassene til de ansatte og sørge for at selskapene fikk en god eier.

Harald Velde, ansvarlig for Asfalt i Velde Industri AS er glad for å kunne få Røyksund Asfalt AS og Asfalttransport inn i Velde konsernet. Firmaene har et meget godt omdømme på Haugalandet, og har en solid og kompetent stab med ansatte. Vi gleder oss til å videreutvikle vårt engasjement på Haugalandet med basis i Røyksund Asfalt.

For mer informasjon kontakt:
Harald Velde, Leder Asfalt div, Velde Industri, 932 59 301
Rolf Terje Hansen, tidligere eier, 951 96 100

Nye daglige ledere i selskaper i Velde konsernet

Ove Sviland og Ole Eriksen

Ove Sviland og Ole Eriksen

Vi har gleden av å informere om at vi har utnevnt 2 nye daglige ledere i Velde konsernet.

Ove Sviland begynte som prosjektleder i Velde Asfalt AS i 2010 og har vært driftsleder i Velde Asfalt AS siden 2014 og for Velde Produksjon AS siden 2016. Han er nå utnevnt til daglig leder for begge selskaper, og Harald Velde overgår som arbeidende styreleder for begge selskaper.

Ole Eriksen har nærmest vokst opp i Velde konsernet og har siden Velde Transport AS ble etablert i 2015 vært driftsleder for selskapet. Han er nå utnevnt til daglig leder for Velde Transport AS og Egil Velde overgår som arbeidende styreleder for selskapet.

Brødr. Olsen medeier i Velde Olsen Gulv AS

Velde Olsen Gulv AS ble etablert september 2016. Velde Industri har inngått avtale med Brødr. Olsen om samarbeid og delt eierskap i selskapet. Samtidig tar Odd Inge Olsen over som daglig leder i selskapet etter Reidar Velde.

Velde Olsen Gulv AS vil være nasjonal landsdekkende leverandør av betonggulv til næringsbygg. Med moderne maskiner for pumping, utlegging, pussing og sliping oppnås et betonggulv med en finish og kvalitet som før ikke var mulig.

Velde-logo  med slogan.png

Brødr. Olsen Mur & Bygg ble etablert i 1996 og har siden lagt over 2 millioner kvadratmeter med flislagt gulv og har utviklet en logistikk og kvalitet som sikrer forutsigbar gjennomføring av komplette gulv. Brødr. Olsen har opparbeidet seg stor kompetanse og service i alle ledd og er nå Norges største totalleverandør av gulvprosjekter til næringsbygg. Firmaets administrasjon er lokalisert i Skudeneshavn på Karmøy, Rogaland.

Konsernsjef Reidar Velde i Velde Industri: ”Brødr. Olsen tilfører erfaring og kompetanse for gjennomføring av oppdrag på nasjonal basis. Velde konsernet ser frem til et tett samarbeid med Brødr. Olsen for å utvikle Velde Olsen Gulv til å bli et ledende nasjonalt selskap for betong gulv.”

Daglig leder Odd Inge Olsen i Brødr Olsen: ”Vi ser frem til å videreutvikle vår portefølge av tjenester til også å omfatte legging av betonggulv. Sammen med Brødr. Olsen Mur og Bygg kan vi nå tilby komplette gulv inklusiv fliselegging.”

Former informasjon kontakt:
Reidar Velde, daglig leder Velde Betong, 932 59 302
Odd Inge Olsen, daglig leder Brødr. Olsen, 913 13 453

Sola kommune bygger turvei med miljøprodukter

Se prosjektleder for Sola kommune, Jan Sigve Tjelta, snakke om bruken av miljøprodukter på Turveien Hafrsfjord trasé Sørnes. Da intervjuet ble gjort hadde prosjektet utelukketbrukt produkter fra gjenvinning. Når vi gjenvinner – vinner alle!

Miljøproduktene som er brukt:

  • Knust betong
  • Asfaltgranulat
  • Grus 0/22
  • Singel 4/16
  • Pukk 20/100