Velde søker asfalt- og veiarbeidere

Velde søker 25 arbeidere til asfalt- og veiarbeid.

  • Vi søker etter operatører av asfaltfreser, asfaltutlegger, screed og vals.
  • Kvalifikasjoner: Norsk språklig, relevant erfaring og ønskelig med B- og CE-sertifikat. 
  • Personlighet: Fleksibel, kvalitetsfokusert og serviceorientert.
  • Vi kan tilby både faste og sesongbaserte stillinger.
  • Søknadsfrist er 1/1 2018. 
  • Stillingen søkes via Finn.no. Klikk her →
 

Søknad sendes via Finn.no. Spørsmål rettes til Nils Endre Eikeland på tlf.
467 77 559


Om Velde

Asfaltdivisjonen består av Velde Asfalt i Sandnes og Røyksund Asfalt i Haugesund. I høysesongen er vi totalt 70 ansatte. Velde har en moderne maskinpark og utfører alle typer asfaltoppdrag for private, entreprenører og stat/kommuner i hele Rogaland og Sunnhordaland. 

Velde bryr seg om miljøet og har mottoet Når vi gjenvinner, vinner alle! . Gjennom investering i moderne teknologi kan vi gjenvinnne alle typer asfaltmasser som tilbakeføres i produksjonen av ny asfalt. Asfaltdivisjonen er en del av Velde-konsernet, som driver virksomhet innen pukkverk, miljøanlegg, deponi, ferdigbetong, betonggulv, transport, asfaltproduksjon og asfaltering.

 

 
Velde fokuserer på å skape et bedre miljø gjennom gjenvinning og miljøvennlige prosesser. Les mer

Velde fokuserer på å skape et bedre miljø gjennom gjenvinning og miljøvennlige prosesser. Les mer

Information in English

  • We are looking for experienced operators of millingmachines, asphalt pavers, screed and rollers. 
  • Qualifications: English speaking, B and preferably CE liscence.
  • Personality: Flexible, quality minded and service oriented.
  • We can offer both permanent and seasonal positions.
 
 

Ny daglig leder for Røyksund Asfalt AS

Vi har gleden av å presentere Åsbjørn Skrettingland som ny daglig leder for Velde sitt asfaltselskap på Haugalandet; Røyksund Asfalt AS.

Åsbjørn har lang og god erfaring fra bransjen og kommer fra en stilling som regionssjef hos Lemminkäinen Norge og har tidligere jobbet for Risa i mange år. Åsbjørn er allerede i gang med de nye oppgavene sammen med Borghild H. Hansen som fortsetter som administrasjonssjef i Røyksund Asfalt AS. Vi ser frem til et godt samarbeid!

Åsbjørn treffes på asbjorn@veldeas.no og tlf 476 69 256.

Åsbjørn-Skrettingland.jpg

Klima- og miljøvernministeren på besøk

20170704 Klima og miljøvernminister på besøk 3.jpg

Velde hadde fornøyelsen av besøk av Klima- og miljøvernministeren Vidar Helgesen med representanter tirsdag 04. juli 2017. Overskriften for besøket var Velde Industri sin miljøsatsing og ministeren og følge fikk anledning til å se Velde sine anlegg samt se nærmere på investeringene innen miljøprodukter og -tjenester. 

Konsernet har investert ca 200 mill kroner i miljøteknologi de siste 4 årene. I tillegg til at vi har brukt betydelige interne ressurser til å opparbeide kunnskap.

Utfordringene våre er å være konkurransedyktig med våre miljø produkter og tjenester i en bransje som domineres av en lineær «bruk og kast» økonomi. Videre er vi avhengig av langsiktige rammebetingelser som muliggjør satsing på miljøteknologi.

Vi ser at bransjen har en utfordring på hvordan vi skal vekte miljø tiltak i forbindelse med offentlige anskaffelser. Her må man kunne dokumentere, sammenligne og vekte tiltak. Klarer vi ikke å finne gode aksepterte løsninger så vil vi heller ikke klare å utvikle miljøvennlige produkter og tjenester i det tempo vi ønsker.

Vi takker for at ministeren og følge tok seg tid til å komme på besøk hos Velde og håper at de alle fikk en god opplevelse og inntrykk som de tar med seg videre.

Ny Gomaco kantstøpemaskin klar!

Ny kantstøpemaskin, en Gomaco1200, blir her testet ut internt av Kåre Morten Eriksen fra Velde Betong og Øyvind Våge fra Røyksund Asfalt. Vi tester ut for å sjekke ut både betong og hvordan maskinen fungerer.

Vi tester i storskala for å sikre et bra produkt når vi kommer ut til kunder. Maskinen leverer et rimelig og solid produkt og vi er nå klar til å ta på oss kundeoppdrag!

Kontakt Reidar Velde hos Velde Betong for oppdrag eller mer info på: reidar@veldeas.no eller 932 59 302.