To nye prosjektledere

Vi er glade for å ønske Ørjan Eriksen og Geir Undheim velkommen på laget som nye prosjektledere for Velde Asfalt AS.

Ørjan kommer fra stilling som formann hos Stangeland Maskin og har tidligere jobbet for Mellemstrand og som bas for Rygg Maskin.

Geir har erfaring som prosjektleder hos Lemminkäinen og jobbet før det for Risa i 15 år, blant annet som anleggsleder. Vi ser frem til et godt samarbeid!
 

Geir Undheim
geir.undheim@veldeas.no
950 06 960

Ørjan Eriksen
orjan.eriksen@veldeas.no
902 44 929


Ny daglig leder for Velde Pukk og Velde Miljø

Vi har gleden av å informere om at vi har utnevnt Ole Bernhard Eriksen som ny daglig leder for Velde Pukk og Velde Miljø per 1/1-18.

Ole Bernhard Eriksen har vært en del av Velde-konsernet helt fra starten og har derfor en enestående kjennskap til både bedriften og bransjen. Egil Velde fortsetter som konsernleder og styreleder for begge selskaper.

  Ole Bernhard Eriksen  Daglig leder Pukk og Miljø 932 59 330  oleb@veldeas.no

Ole Bernhard Eriksen
Daglig leder Pukk og Miljø
932 59 330
oleb@veldeas.no

Ny daglig leder for Røyksund Asfalt AS

Vi har gleden av å presentere Åsbjørn Skrettingland som ny daglig leder for Velde sitt asfaltselskap på Haugalandet; Røyksund Asfalt AS.

Åsbjørn har lang og god erfaring fra bransjen og kommer fra en stilling som regionssjef hos Lemminkäinen Norge og har tidligere jobbet for Risa i mange år. Åsbjørn er allerede i gang med de nye oppgavene sammen med Borghild H. Hansen som fortsetter som administrasjonssjef i Røyksund Asfalt AS. Vi ser frem til et godt samarbeid!

Åsbjørn treffes på asbjorn@veldeas.no og tlf 476 69 256.

Åsbjørn-Skrettingland.jpg