Ny Gomaco kantstøpemaskin klar!

Ny kantstøpemaskin, en Gomaco1200, blir her testet ut internt av Kåre Morten Eriksen fra Velde Betong og Øyvind Våge fra Røyksund Asfalt. Vi tester ut for å sjekke ut både betong og hvordan maskinen fungerer.

Vi tester i storskala for å sikre et bra produkt når vi kommer ut til kunder. Maskinen leverer et rimelig og solid produkt og vi er nå klar til å ta på oss kundeoppdrag!

Kontakt Øyvind Våge hos Røyksund Asfalt for oppdrag eller mer info på: oyvind@royksundasfalt.no eller 905 75 988.

Velde på anleggsmessen i Haugesund 12.–14. mai 2017

Velde deltar på Vestlandets største anleggsmesse som arrangeres av Maskinentreprenørenes Forbund MEF i Haugesund helgen 12.–14. mai 2017. Vi har standene B5–B8 og har utstilling i lag med Røyksund Asfalt AS som ble kjøpt av Velde-konsernet i januar i år. Vi viser frem noe av maskinparken fra asfaltproduksjonen og det blir servert pølser til alle.

Messen avholdes på Raglamyr og har gratis adgang for alle. Klikk på linken for mer info:

Velde deltar i foredrag om massehåndtering på Jæren

Tekna Velde Miljø foredrag 17MAI23.JPG

Snart legges den nye regionalplanen for massehåndtering på Jæren ut på høring. Miljøgruppa i Tekna -  Teknisk-naturvitenskapelig forening inviterer til gratis møte med foredrag fra fylkeskommunen og Velde Miljø AS ved produktsjef Hernan Mujica tirsdag 23. mai 2017 kl. 18.00.

Les mer og tilmeld via dette linket.

Rogaland fylkeskommune har satt i gang arbeidet med å utarbeide Regionalplan for massehåndtering på Jæren. Regionalplanen har som formål å bedre gjeldende praksis for bruk og håndtering av overskuddsmasser (entreprenørmasser) på Jæren og peke på lokaliteter for mottaksanlegg. Planen legges ut på høring i juni i år.

 

Velde søker sjåfører

Velde søker sjåfører

Velde søker fem sjåfører til transport av asfalt, pukk, betong og levering av sopebiltjenester. Søknadsfrist: Snarest. Velde Transport AS har en moderne maskinpark på ca. 50 kjøretøyer. Vi leverer asfalt, pukk, betong og sopetjenester for entreprenører, stat/kommuner, egne Velde-selskaper og private i hele Rogaland.

Vi går inn i høysesongen med økende oppdragsmengde og leter etter folk som har fokus på godt miljø og vil levere den beste kvaliteten. Behovet for sjåfører er fra mai til september/oktober, med mulighet for forlengelse. Godt kvalifiserte kandidater vil bli vurdert for fast ansettelse.

Velde Asfalt AS utvider med flere asfaltfreser

Velde Asfalt AS utvider med flere asfaltfreser ved at Nedrebø Maskin selger sine freser til oss.  Med dette har vi nå 7 asfaltfreser i ulike størrelser og kan dermed betjene våre kunder enda bedre. Eiulf Nedrebø vil fortsatt være med hos Velde og bidra med sin gode erfaring og betjene kundene som før. Han har samme telefonnummer 415 00 217 og vil sørge for fortsatt god service.

Resirkulert betong kan suge mer CO2 ut av luften

I siste innlegg under paraplytittelen «Grønt er sirkulært» under Byggedagene torsdag kunne SINTEF-forsker Christian Engelsen og produkt- og laboratorieleder Hernan Mujica i Velde Miljø fortelle om resirkulering og karbonatisering i foredraget «Betongens evolusjon mot fornybart – Fra gjenbruk i fyllmasser til karbonknaskende forstøtningsmurer og jordforbedring».

Les artikkel fra bygg.no her:

→ Resirkulert betong kan suge mer CO2 ut av luften

Ny reguleringsplan frem til 2050

Trykk for større bilde.

Sandnes kommune har den 13. mars 2017 vedtatt ny reguleringsplan for området til Velde Industri. Dette er en viktig milepæl for konsernet og legger grunnlaget for videre utvikling av dagens drift samt mulighet for nye tjenester fra konsernet.

Planen omfatter eksisterende massedeponi og masseuttak, samt utvidelse mot nord, i samsvar med kommuneplan for Sandnes 2015-2030. Driftstiden er utvidet til 2050 og tilrettelegger for deponi i fjellhaller.

Velde Industri ser nå fram til å utvikle området og konsernet i tråd med vedtaket fra Sandnes kommune. Det gir mulighet til å videreutvikle Velde som et miljøvennlig konsern. Vedtaket er viktig for området her, men også et viktig bidrag for miljøvennlige tjenester til hele Nord-Jæren.

Velde Asfalt søker freseoperatør

Vi søker operatør til storfres som også utfører daglig vedlikehold av maskin og utstyr. Det er ønskelig med CE-sertifikat.

Velde Asfalt AS har en moderne maskinpark. Vi utfører alle typer asfaltoppdrag for private, entreprenører og stat/kommuner i hele Rogaland. Oppdragsmengden er økende og vi trenger flere hender og hoder for å bygge opp solide asfaltlag. Vi leter etter folk som har fokus på godt miljø og vil levere den beste kvaliteten. Kandidater vil bli vurdert for fast ansettelse.

 
Velde fokuserer på å skape et bedre miljø gjennom gjenvinning og miljøvennlige prosesser. Les mer

Velde fokuserer på å skape et bedre miljø gjennom gjenvinning og miljøvennlige prosesser. Les mer


Kvalifikasjoner:

  •  Fagbrev eller erfaring som mekaniker
  •  Beherske norsk
  •  Gode samarbeidsevner
  •  Kvalitetsbevisst

Søknadsfrist: 20/2-2017
Send søknad →
Om Velde →
Kart →
 

 

Send søknad og spørsmål til Nils Endre Eikeland
nils@veldeas.no
Tlf.: 467 77 559

 
 

Velde Industri AS kjøper Røyksund Asfalt AS og Asfalttransport AS

Velde Industri har den 26.01.2017 inngått avtale med Røyksund Holding AS om kjøp av Røyksund Asfalt AS og Asfalttransport AS. Dette er del av planen for å etablere Velde Industri på Haugalandet, i første omgang med asfaltlegging.

Røyksund Asfalt AS og Asfalttransport er veletablerte selskap på Haugalandet. Røyksund Asfalt AS ble etablert i 1983 og er i dag den største private asfaltleggeren på Haugalandet, og har et godt fotfeste og renomme som en viktig leverandør og asfaltlegger.

Velde Industri AS er et konsern eid av Velde familien. Konsernet driver virksomhet blant annet innen pukk, deponi, gjenvinning, betong, asfaltproduksjon og asfaltlegging. Vi ser på muligheter for videre ekspansjon, og Haugalandet er en attraktiv region for konsernet.

Tidligere daglig leder og eier Rolf Terje Hansen er glad for å ha solgt Røyksund Asfalt AS og Asfaltransport til Velde Industri. ”Når vi hadde tatt beslutning om å selge var vi veldig fornøyd med å få Velde Industri AS som ny eier. Dette sikrer videre drift og satsing fremover for de 2 selskapene” sier Rolf Terje Hansen. For meg var det avgjørende å trygge arbeidsplassene til de ansatte og sørge for at selskapene fikk en god eier.

Harald Velde, ansvarlig for Asfalt i Velde Industri AS er glad for å kunne få Røyksund Asfalt AS og Asfalttransport inn i Velde konsernet. Firmaene har et meget godt omdømme på Haugalandet, og har en solid og kompetent stab med ansatte. Vi gleder oss til å videreutvikle vårt engasjement på Haugalandet med basis i Røyksund Asfalt.

For mer informasjon kontakt:
Harald Velde, Leder Asfalt div, Velde Industri, 932 59 301
Rolf Terje Hansen, tidligere eier, 951 96 100