Klima- og miljøvernministeren på besøk

20170704 Klima og miljøvernminister på besøk 3.jpg

Velde hadde fornøyelsen av besøk av Klima- og miljøvernministeren Vidar Helgesen med representanter tirsdag 04. juli 2017. Overskriften for besøket var Velde Industri sin miljøsatsing og ministeren og følge fikk anledning til å se Velde sine anlegg samt se nærmere på investeringene innen miljøprodukter og -tjenester. 

Konsernet har investert ca 200 mill kroner i miljøteknologi de siste 4 årene. I tillegg til at vi har brukt betydelige interne ressurser til å opparbeide kunnskap.

Utfordringene våre er å være konkurransedyktig med våre miljø produkter og tjenester i en bransje som domineres av en lineær «bruk og kast» økonomi. Videre er vi avhengig av langsiktige rammebetingelser som muliggjør satsing på miljøteknologi.

Vi ser at bransjen har en utfordring på hvordan vi skal vekte miljø tiltak i forbindelse med offentlige anskaffelser. Her må man kunne dokumentere, sammenligne og vekte tiltak. Klarer vi ikke å finne gode aksepterte løsninger så vil vi heller ikke klare å utvikle miljøvennlige produkter og tjenester i det tempo vi ønsker.

Vi takker for at ministeren og følge tok seg tid til å komme på besøk hos Velde og håper at de alle fikk en god opplevelse og inntrykk som de tar med seg videre.

Ny Gomaco kantstøpemaskin klar!

Ny kantstøpemaskin, en Gomaco1200, blir her testet ut internt av Kåre Morten Eriksen fra Velde Betong og Øyvind Våge fra Røyksund Asfalt. Vi tester ut for å sjekke ut både betong og hvordan maskinen fungerer.

Vi tester i storskala for å sikre et bra produkt når vi kommer ut til kunder. Maskinen leverer et rimelig og solid produkt og vi er nå klar til å ta på oss kundeoppdrag!

Kontakt Reidar Velde hos Velde Betong for oppdrag eller mer info på: reidar@veldeas.no eller 932 59 302.

Velde på anleggsmessen i Haugesund 12.–14. mai 2017

Velde deltar på Vestlandets største anleggsmesse som arrangeres av Maskinentreprenørenes Forbund MEF i Haugesund helgen 12.–14. mai 2017. Vi har standene B5–B8 og har utstilling i lag med Røyksund Asfalt AS som ble kjøpt av Velde-konsernet i januar i år. Vi viser frem noe av maskinparken fra asfaltproduksjonen og det blir servert pølser til alle.

Messen avholdes på Raglamyr og har gratis adgang for alle. Klikk på linken for mer info:

Velde deltar i foredrag om massehåndtering på Jæren

Tekna Velde Miljø foredrag 17MAI23.JPG

Snart legges den nye regionalplanen for massehåndtering på Jæren ut på høring. Miljøgruppa i Tekna -  Teknisk-naturvitenskapelig forening inviterer til gratis møte med foredrag fra fylkeskommunen og Velde Miljø AS ved produktsjef Hernan Mujica tirsdag 23. mai 2017 kl. 18.00.

Les mer og tilmeld via dette linket.

Rogaland fylkeskommune har satt i gang arbeidet med å utarbeide Regionalplan for massehåndtering på Jæren. Regionalplanen har som formål å bedre gjeldende praksis for bruk og håndtering av overskuddsmasser (entreprenørmasser) på Jæren og peke på lokaliteter for mottaksanlegg. Planen legges ut på høring i juni i år.

 

Velde søker sjåfører

Velde søker sjåfører

Velde søker fem sjåfører til transport av asfalt, pukk, betong og levering av sopebiltjenester. Søknadsfrist: Snarest. Velde Transport AS har en moderne maskinpark på ca. 50 kjøretøyer. Vi leverer asfalt, pukk, betong og sopetjenester for entreprenører, stat/kommuner, egne Velde-selskaper og private i hele Rogaland.

Vi går inn i høysesongen med økende oppdragsmengde og leter etter folk som har fokus på godt miljø og vil levere den beste kvaliteten. Behovet for sjåfører er fra mai til september/oktober, med mulighet for forlengelse. Godt kvalifiserte kandidater vil bli vurdert for fast ansettelse.

Velde Asfalt AS utvider med flere asfaltfreser

Velde Asfalt AS utvider med flere asfaltfreser ved at Nedrebø Maskin selger sine freser til oss.  Med dette har vi nå 7 asfaltfreser i ulike størrelser og kan dermed betjene våre kunder enda bedre. Eiulf Nedrebø vil fortsatt være med hos Velde og bidra med sin gode erfaring og betjene kundene som før. Han har samme telefonnummer 415 00 217 og vil sørge for fortsatt god service.