Floorit.png
 
  • Floorit er en selvnivellerende og selvkomprimerende betong, designet for gulv som ikke må tåle veldig tung belastning.

  • Floorit er designet for å hindre "kantreising", selv med tykkelser mellom 5 til 10 cm.

  • Floorit gir en glatt overflate som krever minimal eller ingen ytterligere etterbehandling.

  • Floorit kan pumpes og blandes med alle slags forsterke fiber.

  • Floorit kan slipes og bli til elegante gulv for både industri og privatboliger.

 
 
Reidar-Velde_DSC3223_1kvadrat.jpg

For bestilling eller spørsmål, kontakt Reidar Velde:
932 59 302
reidar@veldeas.no

Bruksområde

Siden introduksjonen i 2012 har Velde levert 10000 m2 Floorit til boliger, hoteller og kjøpesentre. Selskaper som Block Berge Bygg AS og SV Betong har brukt Floorit med gode resultater i sine prosjekter.

Håndtering

Floorit kan pumpes og har enkel og fleksibel påfylling. Floorit har mindre miljøbelastning enn tradisjonell betong, da det brukes mindre sement i produksjonen og produktet i ettertid kan fjernes uten meisling. Floorit er selvkomprimerende og det trengs ikke vibrering.

Fordeler

Floorit reduserer arbeidskraft da det både er selvkomprimerende og -planerende. Floorit reduserer tidsforbruk da det både er raskere og enklere å legge ut enn en tradisjonell betong, noe som reduserer kostnadene for utstyr og arbeidere. FLOORIT sparer både tid og materialer til etterbehandling, da resultatet gir en glatt overflate uten "kantreising".


Hensyn

Floorit bør legges ut i stabile temperaturer over ti grader – hvis kaldere bør spesielle hensyn tas før og etter utleggingen. Produktet er flytende og det er viktig at alle hull tettes for å hindre uønsket lekkasje. Velde står til disposisjon for veiledning og hjelp.
 

Fremtiden er luftig

Velde er stolte av sine spesialprodukter innen skumbetong. Enkelt fortalt tilsettes betong et kjemisk stoff under produksjonen som gjør at massen blir luftig og holder seg slik helt til den stivner. Dette gir egenskaper og fordeler man tidligere ikke har hatt i betongprodukter. Veldes skumbetong er basert på LithoPore-teknologi som er utviklet av det tyske firmaet Dr. Luca & Partner Ingenieurkontor Gmbh. Et tett samarbeid mellom disse firmaene sikrer optimale og moderne løsninger der kundens behov står i fokus.

Skumbetong kjennetegnes som en flytende masse som er rask å legge ut. Foamit kan for eksempel erstatte isopor i gulv og vegg. Isopor er tidkrevende å tilpasse, er svært brennbart og er ved senere riving av bygget vanskelig å håndtere på en miljømessig god måte. Foamit og Fillit er såpass porøs betong at det senere kan fjernes med gravemaskin, knuses og gjenbrukes.