Brødr. Olsen medeier i Velde Olsen Gulv AS

Velde Olsen Gulv AS ble etablert september 2016. Velde Industri har inngått avtale med Brødr. Olsen om samarbeid og delt eierskap i selskapet. Samtidig tar Odd Inge Olsen over som daglig leder i selskapet etter Reidar Velde.

Velde Olsen Gulv AS vil være nasjonal landsdekkende leverandør av betonggulv til næringsbygg. Med moderne maskiner for pumping, utlegging, pussing og sliping oppnås et betonggulv med en finish og kvalitet som før ikke var mulig.

Velde-logo  med slogan.png

Brødr. Olsen Mur & Bygg ble etablert i 1996 og har siden lagt over 2 millioner kvadratmeter med flislagt gulv og har utviklet en logistikk og kvalitet som sikrer forutsigbar gjennomføring av komplette gulv. Brødr. Olsen har opparbeidet seg stor kompetanse og service i alle ledd og er nå Norges største totalleverandør av gulvprosjekter til næringsbygg. Firmaets administrasjon er lokalisert i Skudeneshavn på Karmøy, Rogaland.

Konsernsjef Reidar Velde i Velde Industri: ”Brødr. Olsen tilfører erfaring og kompetanse for gjennomføring av oppdrag på nasjonal basis. Velde konsernet ser frem til et tett samarbeid med Brødr. Olsen for å utvikle Velde Olsen Gulv til å bli et ledende nasjonalt selskap for betong gulv.”

Daglig leder Odd Inge Olsen i Brødr Olsen: ”Vi ser frem til å videreutvikle vår portefølge av tjenester til også å omfatte legging av betonggulv. Sammen med Brødr. Olsen Mur og Bygg kan vi nå tilby komplette gulv inklusiv fliselegging.”

Former informasjon kontakt:
Reidar Velde, daglig leder Velde Betong, 932 59 302
Odd Inge Olsen, daglig leder Brødr. Olsen, 913 13 453