Betong til alle formål

Vår betongproduksjon er basert på egne oppskrifter og metoder. I eget laboratorium utvinner vi ulike betongtyper som tilpasses ulike krav og hensyn. Med kort vei til råvarer og all produksjon samlokalisert med transport og gjenvinning, blir vår betong en av de mest miljøvennlige på markedet.

 

Kontakt

Bestilling rettes til:
betong@veldeas.no
900 73 007

Kontaktliste →


Spesialbetong

Vi har utviklet tre nye spesialprodukter i betong: Foamit, Floorit (SKB) og Fillit. Disse betongproduktene setter ny standard for enkel håndtering, bruksområder og sluttresultat. Trykk på logoene for å lese mer om egenskaper og anvendelse.

 

Brobygging med Lanseringsmetoden / ILM

 

Forskning og utvikling

Velde bruker hvert år store ressurser på Forskning og utvikling (FoU). Vi har grunnleggende tro på at forskning og utvikling på våre produkter over tid gir sikker vekst for selskapet. Vårt FoU-team omfatter personer som har stor erfaring innenfor områdene pukk, asfalt og betong.

SKB, selvkomprimerende betong, er et spennende område der Velde legger store ressurser i produktutvikling. I tillegg er Velde nå medvirkende i COIN (Concrete Innovation) i regi av Sintef.
 

Environmental Product Declaration

EPD er en miljødeklarasjon som i et kortfattet dokument oppsummerer miljøprofilen til en komponent, et ferdig produkt eller en tjeneste på en standardisert og objektiv måte. Last ned via linkene under: