Ny kontrollingeniør

Velde Asfalt AS har ansatt Felix Valdivia i en nyopprettet stilling som kontrollingeniør.

Med økt aktivitet og omsetning ser vi viktigheten av å styrke organisasjonen på området og Felix skal jobbe både internt og ute på byggeplass. Han er utdannet sivilingeniør og har en mastergrad i veier, motorveier, utforming og vedlikehold.

Felix Veldivia har jobbet som laborant for Velde siden juni 2016 og opparbeidet seg en grundig erfaring om produktspekteret til Velde innen pukk, betong og asfalt. I 2018 jobbet han for Velde Asfalt og har nå ansvaret for kvalitetskontroll på byggeplass, dokumentasjon og oppfølging av kunder, samt ansvar for intern opplæring og teknisk støtte for prosjektledere og bas i Velde Asfalt.


Gå til: → Avdelinger   → Miljøasfalt

Felix Valdivia
971 05 027
felix.valdivia@veldeas.no


Ny asfaltfabrikk

Velde etablerer seg med ny asfaltfabrikk i Gismarvik Havn i Haugaland Næringspark.

I 2017 kjøpte Velde bedriften Røyksund Asfalt AS, som tilbyr tjenester innen asfaltlegging og fresing. Nå tar vi steget videre og etablerer ny asfaltfabrikk på Haugalandet. Dette er et helt nytt asfaltverk som leveres av Amomatic i Finland.

Velde satser videre på gjenvinning og har selvsagt investert i et anlegg som har mulighet for tilsetting av asfaltgranulat som gir en mer miljøvennlig asfalt. Produksjonen forventes å starte i løpet av høsten 2018.

Samtidig med denne nye investeringen foretar vi en navneendring for Røyksund Asfalt AS til Velde Asfalt Haugalandet AS. Velde er stolte av snart å kunne tilby et enda bredere produktspekter til våre kunder på Haugalandet.


Gå til: → Avdelinger   → Miljøasfalt

 

Kontaktperson for mer info:
Åsbjørn Skrettingland
asbjorn@veldeas.no
476 69 256


Velde overtar YITs virksomhet på Forus

Velde har inngått avtale med YIT Norge (tidligere Lemminkäinen) om å overta visse aktiver og kontrakter knyttet til YITs tidligere virksomhet på Forus.

Velde vil med dette disponere to asfaltanlegg i regionen og dette gir oss både større fleksibilitet og tilgang til et backup produksjonsanlegg. Vi ser frem å yte god service og leveringsdyktighet til våre kunder.

Velde heiser flagget på Forus.


Nye asfaltkontakter i Rogaland

Velde Asfalt har vunnet to statskontrakter i Rogaland

I kontaktene inngår én i Sørfylket på 37.000 tonn asfalt, primært på fylkesveier, samt én i Nordfylket på 48.000 tonn, på både riks- og fylkesveier. Det er første gang at Velde leverer til Statens Vegvesen i Nordfylket og dette blir et spennende nytt område.

Disse kontraktene går fra mai til ut på høsten 2018 og vil gi oss god sysselsetting på asfaltproduksjon, asfaltlegging, fres og transport. Vi ser frem til fortsatt godt samarbeid med Statens Vegvesen og gleder oss til å komme i gang.

Statens vegvesen logo_farger.jpg

Ny transportkoordinator

Odd Bjørn Froestad er ny transportkoordinator i Velde Betong

Velde Betong har fått ny transportkoordinator. Odd Bjørn startet i sist uke og skal være kontakten til alle våre kunder samt koordinere alle bestillinger og transport. Han har god erfaring som koordinator og prosjektleder, og er vant med å sikre den beste servicen for kundene. Gratulerer med nye utfordringer!
 

Odd Bjørn kan kontaktes på:
900 73 007
oddbjorn.froestad@veldeas.no

 Odd Bjørn Froestad er ny transportkoordinator i Velde Betong

Odd Bjørn Froestad er ny transportkoordinator i Velde Betong


Source: /

Ny transportkoordinator

Øyvind Jonassen er ny transportkoordinator i Velde Transport

Velde Transport har fått ny transportkoordinator med god og lang erfaring fra både bransjen og fra Velde. Øyvind har jobbet i Velde i 17 år, hvor han blant annet har kjørt lastebil. Han får nå til oppgave å følge opp alle biler og sjåfører både teknisk og praktisk. Han har ansvar for service og vedlikehold og for oppfølging ute på byggeplass. Gratulerer med nye utfordringer!

Øyvind kan kontaktes på:
932 59 307
oyvind@veldeas.no

Øyvind Jonassen ny transportkoordinator i Velde Transport

To nye prosjektledere

Vi er glade for å ønske Ørjan Eriksen og Geir Undheim velkommen på laget som nye prosjektledere for Velde Asfalt AS.

Ørjan kommer fra stilling som formann hos Stangeland Maskin og har tidligere jobbet for Mellemstrand og som bas for Rygg Maskin. Geir har erfaring som prosjektleder hos Lemminkäinen og jobbet før det for Risa i 15 år, blant annet som anleggsleder. Vi ser frem til et godt samarbeid!
 

Geir Undheim
geir.undheim@veldeas.no
950 06 960

Ørjan Eriksen
orjan.eriksen@veldeas.no
902 44 929


Ny daglig leder for Velde Pukk og Velde Miljø

Vi har gleden av å informere om at vi har utnevnt Ole Bernhard Eriksen som ny daglig leder for Velde Pukk og Velde Miljø per 1/1-18.

Ole Bernhard Eriksen har vært en del av Velde-konsernet helt fra starten og har derfor en enestående kjennskap til både bedriften og bransjen. Egil Velde fortsetter som konsernleder og styreleder for begge selskaper.

  Ole Bernhard Eriksen  Daglig leder Pukk og Miljø 932 59 330  oleb@veldeas.no

Ole Bernhard Eriksen
Daglig leder Pukk og Miljø
932 59 330
oleb@veldeas.no