Lederskifte i Velde Asfalt

Velde Asfalt og Velde Produksjon har fått ny daglig leder. Erik Grimm-Strømme trer inn i stillingen fra mandag, 16. oktober. Han kommer fra stillingen som Regionsleder Øst i selskapet.

Avtroppende daglig leder Harald Velde, går nå over i en stilling som forretningsutvikler i konsernet og overtar samtidig vervet som styrets leder for Velde Industri AS. - Vi er opptatt av å utvikle gode ledere og er glad for å finne unge kandidater med de rette kvalifikasjonene internt, sier Harald.

Erik Grimm-Strømme sier han er ydmyk over ansvaret og setter stor pris på tilliten han har fått fra styret til å lede asfaltvirksomheten videre.

- Jeg gleder meg til tiden fremover og ser frem til å være med på å bygge videre på grunnlaget som er lagt. Jeg skal sammen med de ansatte bygge og utvikle Asfalt og Produksjon videre. Vi skal ha stort fokus på å videreutvikle organisasjonen vår som skal sikre effektiv og trygg gjennomføring av våre prosjekter med god kvalitet og kundetilfredshet.

Erik Grimm-Strømme er 33 år og har Master of Science (M.S.c) fra NTNU og har flere års erfaring fra Veidekke og Skanska før han begynte i Velde Asfalt i 2022.